Det är mer än gratis för studenter att delta på Bergdagarna. Tack vare alla våra medlemmar får alla studenter delta utan anmälningsavgift på både Bergmekanikdagen och Bergteknikdagen. Självklart får de hänga med på minglet efter Bergmekanikdagen men vissa får också möjligheten att delta på middag efter Bergteknikdagen. Allt helt utan kostnad.

Berg-, gruv- och tunnelbranschen vill träffa studenter

Att skriva annonser och genomföra intervjuer är ett tidsödande arbete. Det vet alla som vill hitta nya medarbetare. Att träffa någon informellt är ett enkelt sätt att få ett första intryck av en potentiell ny medarbetare. Men för att träffa studenter behöver dom vara på samma plats. På Bergdagarna ges den möjligheten. Svenska Bergteknikföreningen erbjuder alla studenter med fokus eller intresse av  berg-, gruv- eller tunnelbyggande att delta helt utan kostnad.

Gratis är inte tillräckligt – bidrag till resor och logi

Det finns många studenter utanför Stockholm. För att möjliggöra även för dom att delta ger Svenska Bergteknikföreningen ett bidrag till de som har en längre resväg och behöver övernatta. För att få veta mer om det kontaktar man info@svbergteknik.se.

Bergbranschen är häftig – det bara är så!

För att man som student ska förstå hur häftig vår bransch är måste man få ta del av den. På Bergdagarna finns något för alla oavsett om man är helt ny eller är i slutet av sin karriär. På den anslutande mässan finns ett 40-tal företag som vill visa vad de har att erbjuda och träffa alla nyfikna och taggade deltagare.