Bergdagarna 2025

Bergdagarna 29-30 januari 2025 i Göteborg

Det är premiär för Bergdagarna i Göteborg. Välkomna onsdag och torsdag den 29-30 januari till Bergdagarna på Scandic Göteborg Central. Konferensen arrangeras av Svenska Bergteknikföreningen i nära samarbete med svenska Föreningen för Bergmekanik och Ingenjörsgeologi. Bergdagarna öppnar den 29:e januari med ett kvällsmingel i utställningen som efterföljs av det tekniska programmet den 30:e januari med presentationer från hela branschen.

Call for extended abstracts 

Läs mer här 

Anmälan till Bergdagarna är öppen

Ordinarie deltagare 

Studenter

Köpvillkor

Sista anmälningsdagen är den 9 januari 2025.

Boka ditt boende på Scandic Göteborg Central

Vi har reserverat hotellrum som du kan boka till ett fördelaktigt pris 29-30 januari.  Mindre antal rum är reserverade för bokning 28-30 januari. Bokning av rum sker via Scandic hemsida www.scandichotels.se eller genom att ringa Scandic Centralbokning på 08 517 517 00, välj knappval 1.

Uppge bokningskod: BBER290125

Gäst ska uppge kreditkortsinformation vid bokningstillfället för garanti av sitt rum. Betalning erläggs av gäst till hotellet i samband med vistelse. Gäst kan ändra och/eller avboka sitt rum fram till kl 18.00 på ankomstdagen, Vid ändringar och/eller avbokning efter kl 18.00 på ankomstdagen, eller vid utebliven ankomst har hotellet rätt att debitera för uteblivna nätter.

Sista dag för bokning till dessa priser är den 6:e januari 2025

Efter det bokar gästerna till Flex priser och efter tillgång.

Bergdagarnas mediapartners 2025:

Bergdagarna 2025

År 2025 kommer Bergdagarna att arrangeras i en  ny form med anledning av att World Tunnel Congress – WTC 2025 kommer pågå i Stockholm under maj månad. Vi vill kunna erbjuda branchen att mötas traditionsenligt under Bergdagarna och har därför tidigarelagt konferensen till januari.  Vi välkomnar alla till ett kvällsmingel i Bergdagarnas utställning 29/1 efterföljt av ett fullt dagsprogram den 30/1.

Bergdagarnas program kommer att publiceras under oktober 2024.

Bergdagarna

Deltagande på Bergdagarna

Som deltagare på Bergdagarna har du en fantastisk möjlighet att träffa nya och gamla vänner i samma eller närliggande bransch. Det är just det som är poängen med att delta. Att lära av andra och varandra. Även om det kan kännas viktigt att lyssna på alla föreläsare är det ännu viktigare att du sätter dig bredvid någon du kanske vill lära känna, vidga ditt nätverk och låta andra lära känna dig.

Gå runt på den anslutande utställningen. Ställ frågor och var nyfiken. Utställarna är där för att de vill dela med sig till dig, kanske veta vem du är för en framtida anställning men också sälja sina produkter om du är en potentiell kund.

App för Bergdagarna

I appen kan du hitta all information om programmet, utställningen och anslutande aktiviteter. En länk till var du hittar appen skickas ut innan Bergdagarna och information ges också på plats. Med appen tillgänglig har du möjlighet att ställa frågor till föresläsare och rösta på de du tycker ska vinna vissa utmärkelser.

Fotografering

För att dokumentera Bergdagarna till eftervärlden är det vanligt att de som är med tar foton. Vi brukar även ha en egen fotograf på plats. Eftersom det är en allmän sammankomst så finns möjligheten att bilder på dig kommer att publiceras av oss och delas av deltagare i sociala medier. Skulle du inte tycka det är ok så meddela oss eller den som publicerat ett foto på dig.

Tryck av artiklar

För att inte belasta miljön onödigt mycket så trycker vi inte längre upp abstracts som vi gjorde förr i tiden. Istället så tillgängliggörs alla artiklar  utan kostnad digitalt på vår hemsida.

Bergdagarna

Certifiering

Yngre medlemmar

Internationellt

Svenska föreningen för bergmekanik- och ingenjörsgeologi