Utställare och partners

Utställare eller partner

Under Bergdagarna pågår både ett tekniskt program med föreläsningar och en utställning med företag och organisationer från vår bransch. Utställningen är platsen där det personliga mötet sker och där ni som företag eller organisation har möjlighet att visa vilka ni är och vad ni gör.

 

Information till er som utställare

Fullständigt utställningserbjudande kommer publiceras här inom kort.
Deltagandet på Bergdagarna är brett vad gäller utbildningsnivå, bransch och geografisk placering. Det är därför viktigt att tänka vem ni primärt vill nå ut till och träffa. Är det nya i branschen, potentiella kunder eller att öka synligheten för ert företag?

Var med och tävla om priset för bästa monter! Alla deltagare är med och röstar fram vinnaren.
Det är inte alltid den med den största montern eller med de bästa gåvorna som vinner. Vad är det som skapar engagemang, nyfikenhet och synlighet egentligen?

Möjligheten att vara partner

Om man vill synliggöra sitt företag eller organisation extra mycket utöver att vara en utställare kan man också kontakta oss för att bli partner. Partner kan man vara på olika sätt. Huvudpartner för Bergdagarna där man kan öka sin synlighet i samband med föreläsningar eller i pauser. Ett annat sätt är att vara partner för någon av våra utmärkelser.

 

Bergdagarna

Certifiering

Yngre medlemmar

Internationellt

Svenska föreningen för bergmekanik- och ingenjörsgeologi