Aktiviteter med BYM

Aktiviteter med BYM

Vi gillar att ses och genomföra roliga givande aktiviteter. Vad det kan vara är upp till oss. Studiebesök, afterwork eller något annat kul. Följ oss på sociala medier och håll utkik efter nästa tillfälle.

Aktiviteterna som vi kan genomföra tillsammans bestäms av oss gemensamt och det kan var allt från after work till längre resor med studiebesök. Inriktningen är att alla ska kunna delta på alla aktiviteter. I den utsträckning det är möjligt så finansieras aktiviteterna i sin helhet av Svenska bergteknikföreningen.

Är du intresserad av att bygga nätverk med andra yngre medlemmar i branschen och vill vara med och delta i gruppen kan du kontakta den som är ordförande för utskottet eller någon på kansliet.

Lunchwebinarium med Årets Unga Bergbyggare!

Filip Johansson vann Årets Unga Bergbyggare 2024 på Bergdagarna tack vare sina insatser inom branschen. Han kommer nu hålla ett lunchwebinarium om ”Påslag Station Korsvägen – ett stort bergpåslag med utmanande strukturgeologi”

Datum: 31 maj
Tid: 11.30 – 12.30
Plats: Teams

Webinariumet är öppet för alla men du behöver anmäla dig via länken nedan.

Nordic Forum Young Members

BYM – Berggruppen för Yngre Medlemmar arrangerade Nordic Forum Young Members 2024

Ett forum där unga och nya i branschen från Norge, Finland, Danmark och Sverige möts för att skapa ett brett kontaktnät och dela erfarenheter.

Nordic Forum YM gick av stapeln den 4-5 april i Stockholm. Under de två dagarna bjöds det på studiebesök, föredrag och trevliga tillfällen att skapa nya kontakter.

 

Studiebesök

BYM arrangerar roliga studiebesök under året!

Under 2023 anordnades flertalet studiebesök bl.a. till Epirocs testgruva och Dannemora gruva.

 

AW med BYM

En lättsam mötesplats för dig som vill träffa fler unga och nya i branschen 

BYM arrangerar flertalet AWs varje år för att skapa en prestigelös mötesplats där man enkelt kan träffa andra unga i branchen. 

Bergdagarna

Certifiering

Yngre medlemmar

Internationellt

Svenska föreningen för bergmekanik- och ingenjörsgeologi