Aktiviteter med BYM

Aktiviteter med BYM

Vi gillar att ses och genomföra roliga givande aktiviteter. Vad det kan vara är upp till oss. Studiebesök, afterwork eller något annat kul. Följ oss på sociala medier och håll utkik efter nästa tillfälle.

Aktiviteterna som vi kan genomföra tillsammans bestäms av oss gemensamt och det kan var allt från after work till längre resor med studiebesök. Inriktningen är att alla ska kunna delta på alla aktiviteter. I den utsträckning det är möjligt så finansieras aktiviteterna i sin helhet av Svenska bergteknikföreningen.

Är du intresserad av att bygga nätverk med andra yngre medlemmar i branschen och vill vara med och delta i gruppen kan du kontakta den som är ordförande för utskottet eller någon på kansliet.

Nordic Forum Young Members

BYM – Berggruppen för Yngre Medlemmar arrangerar Nordic Forum Young Members 2024!

Ett forum där unga och nya i branschen från Norge, Finland, Danmark och Sverige möts för att skapa ett brett kontaktnät och dela erfarenheter.

Nordic Forum YM går av stapeln den 4-5 april i Stockholm. Under de två dagarna kommer det bjudas på studiebesök, föredrag och trevliga tillfällen att skapa nya kontakter.

För att delta krävs:

– du är under 35 år
– Du arbetar på ett medlemsföretag hos Svenska Bergteknikföreningen

Själva deltagandet kostar inget. Detta för att möjliggöra att fler unga har möjlighet att delta.
Du eller ditt företag står för kostnaden för boende samt reskostnader för att ta dig till Stockholm. En blockbokning av hotellrum är gjord på Scandic Haymarket och finns tillgängliga att bokas fram till den 19 februari. 

Efter ifyllt formulär kommer vi kontakta dig om du fått en plats att delta samt mer info om hur du bokar boende och det preliminära schemat med fler detaljer.

Det är först till kvarn som gäller och få platser finns.

Bergdagarna

Certifiering

Yngre medlemmar

Internationellt

Svenska föreningen för bergmekanik- och ingenjörsgeologi