Deltagare

Deltagande på Bergdagarna

Som deltagare på Bergdagarna har du en fantastisk möjlighet att träffa nya och gamla vänner i samma eller närliggande bransch. Det är just det som är poängen med att delta. Att lära av andra och varandra. Även om det kan kännas viktigt att lyssna på alla föreläsare är det ännu viktigare att du sätter dig bredvid någon du kanske vill lära känna, vidga ditt nätverk och låta andra lära känna dig.

Gå runt på den anslutande utställningen. Ställ frågor och var nyfiken. Utställarna är där för att dom vill dela med sig till dig, kanske veta vem du är för en framtida anställning men också sälja sina produkter om du är en potentiell kund.

App för Bergdagarna

Vanligtvis har finns en app för att ha Bergdagarna med sig i telefonen. Här kan du hitta all information om programmet, utställningen och anslutande aktiviteter. En länk till var du hittar appen skickas ut innan Bergdagarna men information ges också på plats. Med appen tillgänglig har du möjlighet att ställa frågor till öresläsare och rösta på de du tycker ska vinna vissa utmärkelser.

Fotografering

För att dokumentera Bergdagarna till eftervärlden är det vanligt att de som är med tar foton. Vi brukar även ha en egen fotograf på palts. Eftersom det är en allmän sammankomst så finns möjligheten att bilder på dig kommer att publiceras i vår medier eller av andra i sociala medier. Skulle du inte tycka det är ok så meddela oss eller den som publicerat ett foto på dig.

Tryck av artiklar

För att inte belasta miljön onödigt mycket så trycker vi inte längre upp böcker med artiklar som vi gjorde förr i tiden. Istället så tillgängliggörs alla artiklar utan kostnad till alla efter Bergdagarna digitalt.

 

Bergdagarna

Certifiering

Yngre medlemmar

Internationellt

Svenska föreningen för bergmekanik- och ingenjörsgeologi